La seu de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya acull l’exposició Disset mirades a dotze mesos, una selecció de les imatges que es van presentar a la vuitena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local, lliurats el passat febrer.

En concret, la mostra està formada per 24 fotografies de 17 professionals seleccionades entre els 43 treballs presentats, molts d’ells sèries, amb un total de 148 imatges.

En la darrera edició, el premi Carles Rahola a la millor fotografia publicada de 2016 va ser per a Un membre de l’ADF al foc de Blanes, de Jordi Ribot Puntí. En l’exposició del CDC també hi són els finalistes Martí Dacosta (per la sèrie Tancant l’hotel) i Martí Dacosta (El retrovisor), a més de Martí Artalejo, que va rebre una menció especial per les seves fotografies de diferents festivals de música.

La mostra es completa amb imatges de Borja Balsera, Albert Busquets, Jordi Busquets, Carles Colomer, Pere Duran, Toni Ferragut, Jordi Mestre, Carles Palacio, Xavier Pi, Aniol Resclosa, Àngel Reynal, Glòria Sánchez i Lluís Serrat.

Disset mirades a dotze mesos es pot visitar fins al 30 de juny i després s’integrarà en el programa d’exposicions itinerants de la Diputació de Girona, perquè la puguin acollir institucions, associacions i entitats interessades de les comarques gironines.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram