Henneo ha nomenat Marisa Navas com a nova presidenta del consell d’administració de Diximedia, editora del diari Lainformación.com, mitjà que el grup aragonès va adquirir a l’abril. La incorporació de Navas busca reforçar la nova etapa del digital, amb un major pes l’àmbit econòmic i empresarial, sense renunciar a l’esfera política.

Marisa Navas va iniciar la seva trajectòria professional al diari Informaciones i es va especialitzar en informació econòmica, essent redactora en cap del diari Cinco Días i membre fundacional de la revista Inversió i de La Gaceta de los Negocios, que va dirigir a mitjan de 1990.

El 1997, Navas va passar a l’àmbit de la comunicació com a directora de relacions institucionals de Tabacalera, i el 2000 va fitxar per Telefónica, on va exercir de directora general adjunta de comunicació, directora de comunicació corporativa i màrqueting institucional, i membre del comitè executiu, fins que el passat desembre va deixar el càrrec.

Henneo culmina la seva transformació

El nomenament de Marisa Navas com a directora de Lainformación.com s’ha produït pocs dies després que Henneo materialitzés la transformació empresarial anunciada al setembre i l’assumpció cel control per part de la cinquena generació de la família De Yarza.

Així doncs, el passat dijous, la junta d’accionistes d’Heraldo va ratificar la seva transformació jurídica en Henneo Media, a més del nomenament de Fernando de Yarza López-Madrazo com a president del grup i Íñigo de Yarza López-Madrazo com a vicepresident, respectivament.

A més, han entrat a formar part del consell d’administració Manuel Pizarro Moreno, com a conseller independent, i Antonio Martínez, en representació d’Ibercaja.

Completen el consell de Henneo Media Paloma de Yarza López-Madrazo, Francisco Serrano, Jesús Barreiro i Juan Antonio García de Toledo.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram