El periodista Pere Valenciano ha decidit presentar un recurs contenciós administratiu contra la resolució del consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans Audiovisuals pel qual es nomenava Empar Marco com a directora general. Valenciano, que era un dels 20 aspirants al càrrec, ha adoptat aquesta mesura després que la CVMA desestimés el seu recurs contra el procés d’elecció.

El periodista considera que el procés va ser “un tongo disfressat de concurs públic”, cosa que ja havia denunciat al febrer. “Tot sembla indicar que hi havia una candidata preferida des del minut zero i que la resta vam participar d’un paperot per donar la sensació davant l’opinió pública que assistíem a una nova etapa”, assenyala Valenciano.

“Un procés com aquest fa que la nova radiotelevisió pública neixi amb els mateixos vicis del passat i poden perjudicar perillosament el seu futur. Precisament ara era més necessari que mai iniciar una etapa completament nova i diferent de la del passat més recent, posant les bases del que ha de ser una empresa audiovisual pública independent, de manera que no hi hagi manipulació informativa i no tornin a ser els treballadors els que acabin pagant, un cop més, els plats trencats de les decisions polítiques equivocades”, etziba.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram