El Col·legi de Periodistes de Catalunya acull aquest dilluns, a les 19 h, la presentació del llibre Comunicación y poder en Asia oriental (Editorial UOC), escrit per Dani Madrid-Morales, Guillermo Martínez, Manel Ollé i Jairo Mejía. L’acte s’acompanya amb una taula rodona sobre nous reptes i noves realitats del periodisme en aquesta zona.

En concret, s’analitzarà la relació del periodisme amb els nous mitjans, la llibertat d’expressió i el concepte de fake news als països de l’Àsia oriental.

En la sessió participaran dos dels autors del llibre, el sinòleg Manel Ollé i el periodista Dani Madrid-Morales, a més de Sergi Vicente, director de betevé i excorresponsal de TV3 a Pequín.

Comunicación y poder en Asia oriental ofereix una extensa anàlisi sobre el funcionament i l’estructura de poder dels mitjans de comunicació a l’Àsia oriental. En concret, Ollé aborda les transformacions en l’àmbit de la comunicació a la Xina; Madrid-Morales escriu sobre la comunicació de masses al Japó; Mejía retrata les dues realitats comunicatives a la península de Corea, i Martínez fa una introducció general dels mitjans de comunicació en aquests tres països.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram