Núria Roca presentarà A tota pantalla, el magazín matinal de TV3 que la propera temporada suplirà la franja d’entreteniment d’Els matins. El nou espai s’emetrà de dilluns a divendres d’11 a 13.45 h, allargant la seva durada fins al Telenotícies comarques, que es remodela. L’espai estarà dirigit per la mateixa Núria Roca i Òscar Nogueira, actual director de Joc de cartes (i que la tardor passada es va reincorporar a TV3 després de dirigir breument 8tv).

Actualment, Roca presenta el magazín despertador Lo mejor que te puede pasar a Melodía FM, des de 2014, i també el talent show de La 1 Fantástico duo des del passat maig.

A tota pantalla arriba amb la intenció de ser “un programa jove per a gent adulta”. Segons Nogueira, l’objectiu és oferir a la graella “una illa d’entreteniment enmig d’un mar d’actualitat informativa constant”.

Així doncs, el programa no estarà lligat a l’agenda informativa ni pivotarà sobre l’actualitat, segons la cadena. Tot i això, estarà obert a qualsevol temàtica “sempre amb una mirada informal, divertida, diferent, i en molts casos didàctica”. TV3 vol marcar perfil respecte a la competència en aquesta franja amb un to “fresc, desinhibit, modern, alegre, optimista i vital”.

Núria Roca va néixer a la població valenciana de Montcada el 1972, i va iniciar la seva trajectòria a la televisió de manera casual, debutant el 1994 a Canal 9. Durant la seva carrera ha presentat programes d’entreteniment en diverses cadenes, des de Waku waku a TVE, fins a Nada personal a Telecinco, passant per La isla de los famosos a Antena 3, Gran Slam a Cuatro i El millonario a laSexta. En el mitjà radiofònic també va treballar a M80 Radio i Cadena Dial.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram