Més moviments als mitjans audiovisuals de cara a la propera temporada. A partir de setembre, la periodista Cristina Puig conduirà la tertúlia d’actualitat de Catalunya vespre (de 22 a 23 h), mentre que la primera hora, la més informativa, seguirà a càrrec de Kílian Sebrià. “Tornar a fer ràdio, explicar als oients el moment polític tan important que viu Catalunya i fer-ho a la ‘casa gran’ és com redactar la carta als Reis”, ha celebrat la periodista barcelonina.

Puig ocuparà el lloc de Sílvia Cóppulo, que la propera temporada seguirà conduint a Catalunya Ràdio l’espai d’entrevistes en profunditat El divan, que tindrà una periodicitat setmanal i a més també s’emetrà per TV3.

Fins fa pocs dies, Cristina Puig era la directora de comunicació d’RBA, càrrec que va assumir el juny de 2015. Cinc mesos abans havia estat acomiadada de forma fulminant –i improcedent– de TVE, on havia treballat més de cinc anys presentant El debat de La 1 i el seu antecessor 59 segons.

Anteriorment havia col·laborat al magazín de tarda de TV3 El club, i en l’àmbit radiofònic havia treballat a Cadena SER, Cope, Ràdio 4 i RAC1.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram