El proper 29 de juny, VilaWeb estrenarà un nou producte informatiu: VilaWeb Paper. Es tracta d’una edició que s’enviarà als subscriptors a les deu de la nit amb les notícies de l’endemà i un resum del dia, pensada i dissenyada per poder ser imprès en format A4, i al mateix temps interactiu, també per ser consumit en ordinadors i dispositius mòbils. “

No és una versió en PDF d’un producte pensat per al paper, sinó un producte de l’era digital que vol sumar la part millor de tots dos mons”, assenyala el mitjà. La voluntat és recuperar “el bo i millor” de la premsa tradicional, però adaptat a la realitat actual.

“Avui els diaris en paper ja no són una alternativa, perquè els mòbils i els ordinadors ofereixen una immediatesa amb la qual el paper simplement no pot competir. Però el repòs i el context que tradicionalment aportaven els diaris en paper poden ser un excel·lent complement encara, si sabem fer arribar a les cases un producte atractiu en el moment adequat”, explica el director de VilaWeb, Vicent Partal.

Així doncs, cada dia a les 22 h (excepte dissabtes i el mes d’agost), els subscriptors rebran VilaWeb Paper, i la nit de divendres tots els lectors podran gaudir d’un diari en forma de tres quaderns: un d’actualitat, un resum de la setmana i un altre amb les millors propostes per al cap de setmana.

Aquesta edició no és l’únic nou producte de VilaWeb, que també posa en marxa la XarxaVW, una xarxa social d’ús exclusiu per a les persones subscriptores on podran relacionar-se entre elles. VilaWeb explica que XarxaVW funciona de manera semblant a Facebook, on els usuaris poden comentar notícies, crear grups, participar en xats o mantenir una relació més directa amb la redacció.

Un altre nou producte és l’històric de portades, un arxiu en què els lectors poden recuperar les portades antigues de VilaWeb. D’entrada, abasta els darrers quatre anys, però s’anirà ampliant. El sistema desa tots els canvis que s’han fet en el mitjà, de manera que qualsevol subscriptor pot recuperar el diari tal com era en l’hora i el minut del dia que vulgui.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram