El grup Lavinia potència Lavinia Services, l’àrea de negoci enfocada als serveis audiovisuals, amb la incorporació del periodista Marc Grañena, que s’encarregarà del desenvolupament internacional del negoci de broadcast i directes.

L’empresa destaca que Grañena és un productor de notícies televisives amb una àmplia experiència en la coordinació de directes, comunicacions via satèl·lit i solucions broadcast per a clients internacionals. Nascut a Barcelona el 1974, ha desenvolupat la major part de la seva carrera a la xarxa Eurovision, participant en la cobertura de grans esdeveniments internacionals d’actualitat en quatre continents diferents.

Els serveis audiovisuals és una de les grans àrees de negoci de Lavinia, juntament amb els serveis end to end per a marques, i la creació i producció de continguts per a televisió. Lavinia Services s’encarrega de l’externalització de mitjans; serveis de producció per a productores i canals de televisió; directes; esdeveniments; actualitat; estilisme, maquillatge i perruqueria; grafisme i postproducció; així com escenografia i decorats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram