NacióDigital és el primer mitjà en català que està disponibla a la plataforma Google Play Quiosc. El lector de notícies per a dispositius mòbils llançat fa tres anys està disponible des de l’inici en català, però fins ara no tenia continguts en aquesta llengua. Des d’aquest dijous ja se’n poden trobar gràcies a l’acord entre Google i NacióDigital.

Aquest quiosc digital dona accés a uns 4.000 capçaleres d’arreu del món i ja supera els 100 milions d’usuaris. A la plataforma es troben The Washington Post, The New York Times o The Financial Times, a més de mitjans en castellà com El Confidencial, 20 Minutos o l’agència de notícies Europa Press. També ofereix una àmplia selecció de revistes de grups com ara Time, Forbes, RBA o Hearst.

L’aplicació permet guardar articles per llegir més tard, accedir a una biblioteca amb la tria prèvia de l’usuari, o a una selecció diària de les notícies més destacades.

L’anunci de la incorporació es va fer aquest dijous, en el transcurs d’un acte celebrat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona en què NacióDigital va mostrar en quin estat es troba l’eina de visualització de dades finançada per Google (en el marc de la Digital News Initiative), i que es llançarà aquest any amb el nom d’Screple.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram