El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha autoritzat la contractació de tres directius per a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, a proposta de la seva directora general, Empar Marco.

La nova directora d’informatius d’À. serà la periodista Remei Blasco Chàfer, que va ser redactora de Radiotelevisió Valenciana a la secció d’internacional entre 1989 i 2013. Blasco actualment és professora de la Universitat de València i ha format part de l’equip que ha redactat el llibre d’estil de la CVMC.

Per la seva part, el nou director de continguts serà el productor César Martí Fernández, qui a l’abril ja es va incorporar a l’equip de Marco amb un contracte temporal per supervisar la programació d’arrencada. Anteriorment havia estat auxiliar de realització a RTVV de 2000 a 2002, i des d’aleshores havia treballat com a productor executiu en diferents empreses.

Finalment, la Societat de Mitjans fitxa José Manuel García Duarte com a director d’explotació i enginyeria, qui té una llarga experiència en aquest camp.

El consell rector de la CVMC ha aprovat el fitxatge de tots tres per majoria amb un sol vot en contra, segons assenyala l’ens en un comunicat.

Conveni amb les universitats públiques

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha signat un conveni marc amb les cinc universitats públiques del País Valencià. L’acord estableix la cooperació en programes de formació i reciclatge de professionals de la CVMC i les universitats; l’assessorament mutu; l’organització i execució d’activitats comunes, com ara seminaris, cursos, jornades i congressos; l’intercanvi de personal per temps limitat; la cooperació en programes de formació d’estudiants; la col·laboració en activitats de producció i difusió de programes, o la promoció conjunta de la ciència i el coneixement, entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram