El proper dilluns, TV3 estrenarà un nou magazín de tarda, Tot es mou, un programa que en principi havia d’ocupar el lloc de l’efímer  A tota pantalla en la franja matinal, i que al final rellevarà Tarda oberta. El programa conduït per Ruth Jiménez i Vador Lladó ha estat cancel·lat malgrat el bon resultat d’audiència a causa de la nova retallada econòmica a la qual s’enfronta TV3, i que afectarà principalment a les produccions externes.

Tot es mou estarà presentat per Helena Garcia Melero, Francesc Sòria i Lluís Marquina, que estaran acompanyats altres cares de la cadena com Laia Ferrer, Àngels Molina, Eloi Cordomí o Llucià Ferrer.

L’espai inclourà diferents registres per tractar qüestions estrictament informatives i també de divulgació i entreteniment. També tindrà un parell d’espais d’opinió, analitzarà l’actualitat tant des d’un prisma seriós com humorístic, i alternarà connexions en directe, tertúlies, reportatges i entrevistes.

El nou magazín de TV3, doncs, no suposa un canvi de registre respecte a la Tarda oberta de Mediapro, sinó que respon a la internalització de la producció.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram