betevé ha obert una convocatòria per escollir un projecte audiovisual sobre persones amb discapacitat o diversitat funcional que s’estrenaria a partir de gener de 2018. El pressupost és de 115.000 euros per a 13 capítols de 25 minuts de durada. El termini per presentar propostes finalitza el 30 de setembre, i el resultat es comunicarà a mitjan octubre.

El projecte ha d’estar pensat per visibilitzar i normalitzar el dia el dia a dia de les persones amb discapacitat o diversitat funcional, a fi de sensibilitzar sobre la necessitat d’una millor inclusió social d’aquests col·lectius. La voluntat és que el contingut tingui un caràcter “actiu i constructiu”.

La direcció de betevé valorarà positivament aquelles propostes que tinguin un plantejament “atrevit”, tant en l’apartat estètic com en el contingut, però “sempre amb respecte cap al tema a tractar i sense frivolitzar”.

A més de presentar un plantejament televisiu, també es demana que la proposta inclogui narratives en altres finestres en la línia del nou model transmèdia.

El contracte tindrà una durada aproximada de tres mesos i es podrà renovar en funció dels resultats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram