TV3 arrenca la temporada sota el lema Somriu, és tardor i amb una sacsejada general de la graella, novetats en totes les franges horàries i una quinzena de noves propostes. L’objectiu és incrementar la competitivitat de la seva oferta i recuperar el lideratge televisiu a Catalunya.

Una de les grans novetats de la graella és A tota pantalla, el nou magazín matinal conduït per Núria Roca, que assumeix el vessant d’entreteniment que oferia Els matins en la segona part del programa fins la temporada passada. L’altre nou magazín és Tarda oberta, estrenat el passat dilluns, conduït per Ruth Jiménez i Vador Lladó, i que agafa el relleu de Divendres.

Abans de Tarda oberta, TV3 emetrà Com si fos ahir, una nova sèrie de sobretaula entre el drama i la comèdia que té el repte d’omplir el buit que deixat per La Riera després de vuit temporades en antena.

Al vespre, abans del Telenotícies, TV3 estrenarà Està passant, un informatiu satíric presentat per Toni Soler que analitzarà l’actualitat amb humor.

Entre les novetats d’emissió setmanal destaquen Preguntes freqüents, un espai d’anàlisi de l’actualitat conduït per Ricard Ustrell que s’emetrà els dissabtes; Al cotxe, amb Eloi Vila, un programa d’entrevistes per a les tardes dels caps de setmana, i Quan arribin els marcians, un nou programa cultural per a TV3 presentat per Júlia Bertran i Jofre Font.

Aquesta tardor la cadena també estrenarà Merlinari, un espai amb format docutainment que s’emetrà després de cada nou capítol de la tercera i última temporada de la sèrie Merlí; Quan s’apaguen els llums, amb Lluís Canut, un programa de converses amb personatges del món de l’esport que ja no estan en el focus informatiu; This is art, conduït per Ramon Gener, que aborda l’art a través de les emocions; Estàs igual!, presentat per Cristina Brondo, on els protagonistes es retroben amb el passat per repetir una fotografia de grup; De llit en llit, amb el doctor Estivill, sobre els problemes per dormir; i dos espais provinents de Catalunya Ràdio: L’ofici de viure, el programa de psicologia i espiritualitat de Gaspar Hernàndez, i El divan, l’espai d’entrevistes en profunditat de Sílvia Cóppulo.

Totes aquestes novetats s’acompanyaran amb noves entregues d’El foraster i Economia en colors, a més de propostes consolidades com Polònia, APM?, Sense ficcióZona Zàping o Gol a gol (que torna a TV3 amb la recuperació dels drets dels partits), a banda dels renovats espais informatius.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram