L’assemblea de treballadors i treballadores del diari Ara ha expressat públicament la seva disconformitat amb la controvertida decisió del consell d’administració de no publicar la publicitat del referèndum de l’1 d’octubre per no posar en perill la continuïtat del mitjà, així com amb la “gestió i comunicació posterior” de la mesura.

En un comunicat dirigit als lectors, els treballadors assenyalen que, davant el “xoc de legitimitats” que s’està produint a Catalunya i els “atacs” a la llibertat de premsa, ells aposten per “comprometre’s fins a les últimes conseqüències amb la democràcia, la llibertat i el periodisme”.

La plantilla també manifesta que la decisió de l’empresa ha posat en dubte el seu “compromís amb els valors de llibertat que han sigut el motor de la nostra feina des del naixement del diari” i demana la confiança dels lectors.

“Els mitjans de comunicació que defensem la necessitat de resoldre el conflicte de manera democràtica podem ser el blanc de la maquinària judicial, política i policial de l’estat espanyol, és cert. En aquest context només podem estar del costat dels nostres drets col·lectius. És allà on volem ser i allà on ens voleu vosaltres. Al vostre costat, assumint riscos, denunciant les injustícies i els atropellaments, i mantenint-nos crítics i vigilants amb els poders. Tots. Trobem-nos-hi”, afegeix la plantilla interpel·lant als lectors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram