Dues filials del grup Lavinia s’han adjudicat els respectius concursos públics per realitzar el servei integral de producció de les corresponsalies de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a Washington, Pequín i Beirut. Actualment, el grup ja ofereix aquest servei a les corresponsalies de TV3 i Catalunya Ràdio a Brussel·les, Berlín, Moscou i París.

La internacionalització dels serveis audiovisuals de Lavinia, així com de l’expansió de la seva activitat econòmica a nivell global, formen part del Pla Estratègic 2020 del grup. Aquest explica en un comunicat que els serveis de directes són “l’element fonamental” d’aquesta estratègia a nivell internacional, i està treballant per incrementar productes i solucions en aquest àmbit.

Les tres adjudicacions

El servei integral de producció per a la corresponsalia de Washington ha estat adjudicat a New Media Audiovisual, que competia amb Mediaproducción i Benecé Produccions. El contracte s’ha adjudicat per 230.500 euros (sense IVA) per una durada de 15 mensualitats (el preu de licitació era de 240.000 euros) prorrogables un any.

Per la seva part, la producció per a la corresponsalia de Pequín també és per a New Media Audiovisual, que aspirava al servei juntament amb Beijing Asiaworks TV Media Consulting. En aquest cas el contracte és de 471.034 euros per un període de dos anys (el preu de licitació era de 500.000 euros) prorrogables un mes.

Finalment, la producció de la corresponsalia de Beirut se l’ha endut una altra filial de Lavinia, Alice Production, que competia amb el Col·lectiu de Periodistes Contrast. Aquí el contracte s’ha adjudicat per 397.000 euros per un període de dos anys (el preu de licitació era de 420.000 euros) prorrogables una anualitat més.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram