À Punt ha obert una convocatòria pública per seleccionar el magazín que endegarà les emissions provisionals de la nova ràdio pública del País Valencià. La societat ofereix un contracte per a 65 programes de tres hores, que s’emetran de dilluns a divendres en la franja del matí. El magazín ha d’incloure continguts culturals, de servei públic, participació ciutadana i de col·lectius socials. El termini per presentar propostes finalitza el 9 d’octubre.

El programa donarà informació sobre tots els passos de creació d’À Punt: rodatges de programes, explicacions dels continguts, entrevistes amb els seus protagonistes, etc. A més, l’espai pot incloure seccions fixes relacionades amb la salut, el consum, el medi ambient, la integració social, l’educació, el camp, la cuina o l’oratge.

El magazín radiofònic també ha d’incloure connexions en directe i participació de l’audiència. A més, com a mínim un dia a la setmana s’ha de fer fora dels estudis de Burjassot: l’objectiu és recórrer les poblacions del País Valencià per presentar À Punt a la ciutadania.

Fa una setmana, la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, Empar Marco, va anunciar que abans d’acabar l’any À Punt posarà en marxa el seu web i la ràdio, mentre que la televisió podria iniciar les emissions durant el primer trimestre de 2018.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram