À Punt ha obert convocatòria per seleccionar tres programes diaris per a l’inici d’emissions de la nova televisió pública del País Valencià. Es tracta de dos magazins i un concurs, cadascun d’ells amb un contracte de 65 episodis. El termini per presentar propostes finalitza el 10 d’octubre.

Per una banda, À Punt cerca un magazín de tres hores i mitja per a la franja del matí amb continguts d’actualitat, servei públic, participació ciutadana i de col·lectius socials. El programa ha d’incloure espais de tertúlia, connexions en directe (mínim tres) i públic en plató. També s’han d’especificar seccions fixes relacionades amb la salut, el consum, el medi ambient, la integració social, l’educació, el camp, la cuina o l’oratge.

Per altra banda, À Punt busca un magazín d’unes quatre hores de durada per a la tarda. El programa ha d’estar present a tot el territori mitjançant connexions en directe (mínim sis) amb diferents tipus de continguts. També ha de comptar amb una taula de debat, reportatges, entrevistes, tertúlia i humor. El magazín ha d’incloure continguts i/o seccions relacionades amb la cultura, la societat, les festes i la música, així com l’autopromoció dels programes i ficcions del mitjà.

Finalment, À Punt demanda un concurs diari d’entre 25 i 50 minuts, per al qual s’acceptaran tant formats originals com adaptacions de formats estatals o internacionals.

La setmana passada, la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, Empar Marco, va anunciar que la nova televisió pública del País Valencià podria iniciar les seves emissions durant el primer trimestre de 2018 “si no hi ha imponderables”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram