Catalunya Informació ha endegat nova temporada estrenant dos nous espais diaris, un per a tot el país fet per les diferents delegacions i l’altre en desconnexió per a la Vall d’Aran. Aquest nou curs està marcat pel seu 25è aniversari (va néixer l’11 de setembre de 1992), que es commemorarà durant els tres propers mesos amb diversos actes.

Per una banda, l’emissora de 24 hores de notícies de Catalunya Ràdio ha estrenat l’informatiu Catalunya al dia (de dilluns a divendres, de 16 a 17 h), editat i conduït per Glòria Marín, que comptarà amb la col·laboració de les delegacions territorials de l’emissora: Coia Ballester des de Tarragona-Terres de l’Ebre; Roser Parera a Lleida, i Clara Jordan des de Girona, a més de tota la xarxa de periodistes de l’emissora arreu del país.

El nou espai es presenta com un “aparador” del que passa al territori, i aprofundirà en els temes més rellevants, amb desplegament d’unitats mòbils i entrevistes als protagonistes del dia. A més, cada setmana, Catalunya al dia dedicarà un espai a jugar amb localismes i maneres diferents de dir les coses, i els dijous s’inclourà una agenda d’oci per al cap de setmana.

Compromís amb l’aranès

L’altra gran novetat és l’infomagazín Eth maitín d’Aran, que s’emet de dilluns a divendres, de 8 a 9h, que s’emet en desconnexió per a la Vall d’Aran. Conduït per Àlvar Ordóñez, es tracta d’un espai diari d’actualitat aranesa que incorpora una tertúlia.

A banda, cada dia, de 12 a 13 h, Catalunya Informació emet un bloc informatiu en aranès, també en desconnexió, conduït per Josep Manuel Badia.

A més, la delegació d’Aran de Catalunya Ràdio també farà un espai d’actualitat que s’anirà emetent en diverses franges horàries al llarg de tot el cap de setmana.

D’aquesta manera, Catalunya Ràdio busca reforçar el seu “compromís de projecció de l’aranès” com a llengua oficial del país.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram