AMC Networks International Iberia ha posat en marxa una unitat de producció 360º i distribució transmèdia. CBrand dissenya i produeix formats personalitzats amb diferents modalitats: producció delegada, coproducció i producció, adaptant-los a televisió i altres mitjans digitals. D’aquesta manera, AMC Iberia posa a disposició dels anunciants la seva experiència en la creació de branded content i estén la seva capacitat a l’entorn digital.

“CBrand és el present i futur de la comunicació publicitària”, defensa Manuel Balsera, SVP sales and marketing d’AMC Iberia. “A la gran capacitat de segmentació per temes, perfils i canals de comunicació s’uneix l’extensa experiència en la creació de continguts per a les nostres marques”, defensa.

“Volem anar més enllà de la publicitat programàtica, el nostre objectiu és crear branded content multimèdia que pugui ser planificat i desenvolupat programàticament. Unim els canals de marca a canals de televisió, canals de fidelització, digital media i canals socials, i ho farem possible per a qualsevol anunciant, independentment de la seva dimensió i pressupost”, explica Balsera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram