Reusdigital.cat, LaNova Ràdio i InfoCamp.cat han obert la convocatòria de la segona edició del Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat, el qual té per objectiu reconèixer la trajectòria de joves periodistes “compromesos amb la professió, l’honestedat, el compliment del codi deontològic, la capacitat d’iniciativa i l’emprenedoria en el món de la comunicació”.

El guardó es dirigeix a periodistes de fins a 27 anys, residents al Camp de Tarragona o les Terres de l’Ebre, i té per objectiu premiar i estimular la realització i difusió de treballs periodístics relacionats amb les comarques meridionals (premsa escrita, ràdio, televisió i fotoperiodisme), o bé reconèixer una trajectòria professional que s’hagi destacat en la promoció de treballs periodístics o iniciatives en l’àmbit de la comunicació corporativa i l’emprenedoria.

S’accepten treballs tant inèdits com publicats i/o difosos en algun mitjà entre l’1 d’octubre de 2016 i el 31 d’octubre de 2017. S’atorgaran tres guardons: un primer dotat amb 1.500 euros; el segon, amb 900, i el tercer amb 600 euros.

El termini per presentar treballs finalitza el 3 de novembre. S’atorgaran tres guardons: un primer dotat amb 1.500 euros; el segon, amb 900, i el tercer amb 600 euros. El lliurament se celebrarà durant el novembre en un acte a la Selva del Camp, en una data encara per determinar.

El guardó va néixer l’any passat en memòria del periodista Joan Marc Salvat, mort el desembre de 2015 als 27 anys en un accident de moto.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram