À Punt Ràdio començarà a emetre al desembre amb un magazín cultural i social conduït i codirigit per la periodista Jèssica Crespo, actualment a Ràdio València de la Cadena SER. La direcció volia que la primera veu que sonés a la nova emissora del País Valencià fos d’una dona, amb experiència, de perfil jove, però “coneguda i amb soltesa” davant del micròfon. L’escollida ha estat Crespo.

“És un repte professional important perquè sóc una convençuda de la necessitat d’uns mitjans de comunicació públics, de qualitat i en valencià”, defensa la periodista. “Com tots els que fem ràdio, soc una enamorada d’aquest mitjà i és un privilegi poder encetar aquesta il·lusionant etapa i amb un equip tan entusiasta”, agrega.

El programa elegit en concurs públic per obrir la nova ràdio valenciana és projecte presentat pel periodista Joan Tur amb el nom provisional de Sarabanda. El contracte és per a 65 programes d’unes tres hores que s’emetran de dilluns a divendres en la franja del matí. Jèssica Crespo treballarà colze a colze amb la productora sota la supervisió del departament de continguts i programes d’À Punt.

Les emissions radiofòniques no només arrencaran amb aquest magazín: el departament de continguts ja està treballant en una sèrie d’espais de música, literatura o medi ambient, alguns dels quals també preveuen un format televisiu per quan aquest mitjà arrenqui les emissions. En una primera fase, però, no hi haurà serveis informatius, ja que el procés d’incorporació dels professionals està sent més lent del previst.

A banda de la ràdio, al desembre À Punt també posarà en marxa una pàgina web que bàsicament contindrà sèries i programes infantils, tant en valencià com en anglès. També es fixarà especialment en els rodatges que s’inicien per a la programació de televisió, i es donaran a conèixer les cares i les veus dels nous mitjans públics del País Valencià.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram