Un any més –i ja en van quatre–, l’Anuari Estadístic de la Ciutat de L’Hospitalet que elabora anualment l’Ajuntament ignora la publicació mensual Línia l’H, que el mes passat va arribar als 50 números.

Aquest informe, que recull dades sobre la ciutat i que pot ser consultat al web municipal, té un apartat dedicat als mitjans de comunicació locals elaborat amb dades de la Direcció de Comunicació del consistori. Aquí no només no apareix Línia l’H, sinó que s’inclouen publicacions que ja no s’editen, com El Tot o Tribuna, i es reiteren errades en la periodicitat d’El Far, un periòdic mensual i no setmanal, com s’indica a l’Anuari. Tanmateix, l’últim informe sí inclou la publicació d’àmbit comarcal L’Opinió després d’anys sense haver-ho fet.

Cal recordar que Línia l’H, del Grup Comunicació 21, és l’única publicació local de l’Hospitalet que està auditada per OJD/PGD, amb prop de 10.000 exemplars mensuals gratuïts distribuïts.

Línia l’H, com la resta de capçaleres de la xarxa Línia, està adherit al Consell de la Informació de Catalunya (CIC) i a l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram