La periodista Aina Vives ha estat nomenada nova directora de l’Ara Balears en substitució de Ferran Aguiló, qui va accedir al càrrec el març de 2016. Vives és la quarta directora del mitjà des del seu naixement, el maig de 2013, després de Catalina Serra, Cristina Ros i el mateix Aguiló.

Amb el relleu, anunciat aquest dimarts, el mitjà pretén endegar una nova etapa que implica una nova estratègia empresarial, i en la qual “es donarà un nou impuls a l’oferta digital i el desenvolupament de nous productes i continguts”. Així, Aina Vives també serà la responsable de les relacions institucionals i de desenvolupament de la marca.

Des d’Ara Balears s’afirma que la nova directora serà “fonamental” en la implementació de la nova estratègia empresarial, i es destaca que la seva llarga experiència com a periodista i com a cap de premsa li ha permès “tenir una visió global del món de la comunicació i aconseguir un alt nivell a l’hora de difondre notícies”.

En els darrers cinc anys, Aina Vives s’ha dedicat al món de la comunicació i l’analítica web com a assessora i consultora de diverses companyies, i també amb un projecte d’empresa propi. Anteriorment havia estat cap de premsa de Presidència al Govern de les Illes Balears amb Francesc Antich (2007-2011). Vives també va ser corresponsal d’El Punt Avui i El Punt a les Balears, i va treballar com a redactora al Diari de Balears, el Diario de Mallorca i el desaparegut La Voz de Baleares.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram