El president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Enrique Soriano, i la directora general de la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació, Empar Marco, van presentar aquest dimarts el model de col·laboració als representants d’una vintena de televisions locals.

El model, aprovat per la CVMC fa un parell de setmanes, ofereix als mitjans de proximitat diversos nivells de col·laboració: intercanvis de continguts de ràdio i televisió; producció i emissió coordinada d’informatius; producció i emissió coordinada d’esdeveniments; producció conjunta d’obres audiovisuals i continguts específics per als webs, així com l’ús conjunt de recursos tecnològics i immobles.

Durant aquest primer contacte, els responsables d’À Punt van recollir les impressions del sector i es van establir les bases per continuar treballant i buscant formes de col·laboració. A més, ambdues parts es van emplaçar a avançar en la cooperació per construir, de forma progressiva, un marc estable de col·laboració que permeti oferir un model comunicatiu de proximitat i vertebrat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram