El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha aprovat l’adjudicació de tres programes televisius diaris, per als quals es va obrir una convocatòria al setembre. Cadascun dels contractes és per a l’emissió de 130 capítols.

En concret, la CVMC ha adjudicat a la UTE formada per Mecomlys, Lavinia i Factoria un magazín de tres hores i mitja per a la franja del matí amb continguts d’actualitat, servei públic, participació ciutadana i de col·lectius socials; amb públic al plató i connexions en directe.

Per altra banda, s’ha atorgat a Mediterráneo Media i Secuoya el magazín de tarda de quatre hores. El programa tindrà presència a tot el territori mitjançant connexions en directe amb diferents tipus de continguts, i també comptarà amb una taula de debat, reportatges, entrevistes i tertúlia, entre d’altres.

Finalment, la CVMC ha adjudicat a Desmesura Films-VITV la producció d’un concurs diari de preguntes i respostes de 35 minuts. Es tracta d’una adaptació d’Atrápame si puedes, d’ETB, que a l’Estat també han emès IB3 (Agafa’m si pots), Aragón TV i Telemadrid.

A banda, el consell rector de la Corporació ha aprovat un paquet de continguts variats per al públic infantil, i un segon paquet provinent de la FORTA amb 14 sèries d’animació infantil.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram