La nova ràdio pública del País Valencià endegarà oficialment les emissions dilluns 11 de desembre amb una graella de 10 programes que ompliran un total de 28 hores setmanals.

El programa estrella d’À Punt Ràdio és el magazín matinal Al ras, presentat per Jèssica Crespo, que s’emetrà de dilluns a divendres de 10 a 13 h. L’altre espai diari de la graella és el programa musical Territori sonor, de 19 a 20 h, amb Amàlia Garrigós.

Després d’Al ras, de 13 a 14 h, cada dia s’emetrà un contingut temàtic diferent: Samaruc digital (dilluns), programa transmèdia sobre el medi ambient conduït per Reis Juan; l’espai gastronòmic Cuina de bancal (dimarts), a càrrec de Carles Galletero; el programa sobre literatura Plaerdemavida (dimecres), presentat per Maria Josep Poquet; Animalades (dijous), amb Joan Espinosa, al voltant del món dels animals de companyia, i el magazín familiar L’escoleta (divendres), d’Aitana Ferrer. Entre setmana també s’emetrà un programa sobre llibres dirigit als joves, Una habitació pròpia (dijous, de 20 a 21 h), amb Irene Rodrigo.

Finalment, els caps de setmana s’emetrà el programa infantil La caseta d’Aitana (dissabtes, 10-11 h), també presentat per Aitana Ferrer, i el concurs per a estudiants d’ESO Rosquilletres (dissabtes i diumenges, 11.30-12 h), conduït per Rafa Albert.

La resta de graella es completarà amb reemissions dels diferents espais i una programació musical com la que s’ha ofert des de que À Punt Ràdio va començar a emetre en proves el 13 de novembre.

En aquesta primera fase, la nova emissora pública valenciana no oferirà serveis informatius, ja que el procés de confecció de les borses de treball està sent més lent del previst.

À Punt Ràdio es pot sintonitzar al 96.5 de la FM a Alacant; el 98.7 a Alcoi; el 103.7 a Castelló; el 103.5 a Gandia; el 102.2 a València, i el 101.5 a Xàtiva.

El web el 18 i la TV a la primavera

Per altra banda, À Punt estrenarà el seu portal el proper dilluns 18 de desembre, principalment amb continguts formats per programes i sèries infantils, tant en valencià com en anglès.

Per la seva part, les emissions de la nova televisió ara es preveuen per a la primavera, quan al setembre es calculava poder arrencar durant el primer trimestre de 2018 si no hi havia “imponderables”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram