Discovery Communications ha designat Antonio Ruiz com a nou director general per a Espanya i Portugal, responsabilitat que assumirà al març. L’actual vicepresident de màrqueting i gestió de franquícies d’Eurosport substituirà la periodista Vera Buzanello, que exerceix el càrrec des de l’abril de 2016, i que ha decidit deixar l’empresa després de gairebé 20 anys.

“Amb un major nombre de persones veient més contingut de vídeo que mai, aquest és el millor moment per ser a la indústria de la televisió”, assenyala el futur director general de Discovery Iberia. Ruiz té l’encàrrec d’apropar els continguts del grup a una audiència més gran i més jove.

“En la mesura que Discovery continua estratègicament pivotant i oferint el seu contingut als consumidors en totes les pantalles i serveis, el profund coneixement de l’Antonio sobre la indústria i sobre les audiències seran fonamentals perquè Discovery assoleixi el següent nivell d’èxit”, assenyala Marinella Soldi, directora d’estratègia per a EMEA i directora general per al sud d’Europa.

Antonio Ruiz es va incorporar a Discovery el 2007 com a director de canal per a Espanya, França i Portugal, i des d’aleshores ha ocupat diferents responsabilitats de màrqueting i comunicació des de París, Milà i Madrid. Fa dos anys va ser nomenat vicepresident de màrqueting i gestió de franquícies d’Eurosport.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram