El nou director general audiovisual de Grupo Godó i director de RAC1, Ramon Rovira, ha nomenat el periodista Jaume Peral com a número dos de l’emissora. El nou sotsdirector de RAC1 té una llarga trajectòria a Catalunya Ràdio i TV3, on va ser director fins al març de 2017, quan va ser rellevat per Vicent Sanchis.

Jaume Peral va iniciar la seva trajectòria a Girona com a redactor de Ràdio Cadena i com a corresponsal de l’agència EFE, Ràdio Nacional d’Espanya i Catalunya Ràdio. Posteriorment es va incorporar a la redacció de Madrid de Catalunya Ràdio, i el 1992 va assumir la coordinació de Catalunya Informació coincidint amb la posada en marxa de l’emissora.

Entre el 1993 i el 1995, Peral va dirigir les seccions d’economia, societat i política d’ambdues emissores; el 1995 va assumir la subdirecció d’informatius, i tres anys més tard va ser designat cap del serveis informatius de Catalunya Ràdio i màxim responsable de Catalunya Informació.

El 2004, Jaume Peral va passar a dirigir la comunicació de Catalunya Ràdio, fins que el 2005 va ocupar el mateix càrrec a TV3. De 2011 a 2012 va ser redactor del programa Parlament, de TVC, i el maig d’aquell any va ser nomenat cap d’informatius. El febrer de 2012 va assumir la direcció de la cadena. Actualment era director del Màster Interuniversitari en Periodisme Multiplataforma.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram