El director general de la Corporació Aragonesa de Ràdio i Televisió (CARTV), Jesús López Cabeza, és el nou president de la Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmics en substitució de Juan Miguel Aguado Terrón, director general de l’Empresa Pública Radiotelevisió de la Regió de Múrcia (RTRM), que va accedir al càrrec el passat juliol. La presidència de la FORTA és rotatòria entre els seus membres per un període de sis mesos.

Sota el mandat de López Cabeza, la FORTA vol “dotar de continuïtat i reforçar l’entorn de col·laboració” entre les ràdios i televisions que en formen part, en la línia dels objectius fundacionals de la Federació, posant en valor “la funció que desenvolupen com a servei públic, impulsors de la diversitat cultural, la pluralitat i la cohesió social”, segons assenyala en un comunicat.

Entre els principals reptes que afronten els mitjans de la FORTA hi ha l’adaptació dels seus models a les noves formes de consum en l’entorn digital i l’establiment d’un marc d’estabilitat financera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram