Children’s news. Topics, information quality and audience reception around Newsround, Logo and InfoK, tesi doctoral de Marta Narberhaus Martínez, de la Universitat Pompeu Fabra, ha guanyat la 29a edició dels Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual, dotat amb 5.000 euros atorgats pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya. L’estudi analitza els informatius de televisió adreçats als infants a partir de l’estudi de les notícies de tres programes de cadenes públiques: Newsround (BBC), Logo (ZDF) i InfoK (TVC).

Per la seva part, Televisió pública de proximitat a Catalunya. La relació amb TV3 i els intercanvis de contingut informatiu, tesi doctoral d’Aida Martori i Muntsant, de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha guanyat el segon premi, dotat amb 2.000 euros. El treball analitza els precedents, el context i les conseqüències del canvi de relació entre TVC i les televisions públiques de proximitat pel que fa a la producció de continguts informatius, el qual va tenir lloc el febrer de 2013.

El jurat dels guardons estava presidit per Salvador Alsius Clavera, vicepresident del CAC, i format per Frederic Guerrero, Bernat López, Maria Josep Recoder, Antoni Roig i Magdalena Sellés.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram