L’Institut de Cultura de Barcelona ha fet públics els guanyadors dels Premis Ciutat de Barcelona 2017, que en la categoria de mitjans de comunicació s’ha distingit la revista 5W. El jurat ha guardonat per unanimitat la capçalera per ser una publicació “que ajuda a entendre el món des de Barcelona i que connecta amb els valors de la ciutat, explicant molt pedagògicament els grans conflictes, els moviments socials i la diversitat”.

El veredicte també destaca “la qualitat” dels seus textos i “especialment” de l’edició, així com del seu format i disseny gràfic. A més, s’ha distingit 5W per “fer un periodisme reflexiu, que dona una visió molt humana del periodisme internacional”, i també per “la tenacitat” del grup de professionals impulsor de la revista, nascuda el setembre de 2015.

El jurat estava format per Neus Bonet (presidenta), Roger Palà, Esther Vera i Andreu Missé (guanyador de l’any passat).

El lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2017 tindrà lloc el dijous 15 de febrer, a les 18 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament, en un acte conduït per la periodista de betevé Eva Arderius.

Els guardons, dotats cadascun amb 7.000 euros, tenen per objectiu distingir la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a Barcelona per creadors o col·lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions que les promouen o les produeixen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram