Gaspar Hernàndez, director i presentador de 'L'ofici de viure'.

L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC) ha fet públics els quatre guardons nominals que atorgarà en la 23a edició dels Premis Zapping, que tindrà lloc l’1 de març en una gala al CaixaFòrum de Barcelona.

Enguany, el Premi Valors s’ha concedit al programa L’ofici de viure de TV3, conduït per Gaspar Hernàndez, per “proporcionar eines assequibles a tothom per afrontar amb optimisme els reptes de viure a la societat actual”.

Per la seva part, el Premi Especial s’ha atorgat a l’espai Clásicos y Reverentes de TVE, a través del qual es promocionen els joves intèrprets de música clàssica, i el Premi dels Grups d’Anàlisi de Programes ha distingit Movistar+ i la sèrie La zona, per “invertir en qualitat i noves idees en la ficció”.

Finalment, el Premi de la Junta Directiva ha estat per al videojoc RiME desenvolupat per Tequila Works, del qual es destaca que és “una aventura gràfica dirigida a un ampli públic, que combina bon disseny, originalitat, bellesa i diversió i que demostra el potencial de la producció autòctona”.

Nominacions TV locals

A banda, TAC ha donat a conèixer els programes finalistes en la categoria de televisions locals, que enguany són quatre i no tres “degut a la qualitat” dels espais presentats als Premis Zapping.

Són Concurs joves cuiners Àngel Moncusí (Lleida Televisió); El club dels poetes morts. El càsting (El 9 TV); Fènix, cinc anys després de la tragèdia (Empordà Televisió), i La nostra escola (Televisió de Badalona).

Com en la resta de categories, el guanyador es donarà a conèixer en la gala de l’1 de març.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram