La Fundació Independència i Progrés i la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes han obert la convocatòria de la sisena edició del Premi Josep M. Planes de periodisme d’investigació i crítica social.

El guardó distingirà un treball periodístic d’investigació i de denúncia o de sàtira, en els seus diversos formats (escrits o audiovisuals), publicat o emès en català durant l’any 2017. El termini per participar finalitza el 31 de març, i el guanyador es donarà a conèixer el 7 de juny en un acte a Manresa.

Per valorar els treballs presentats es constituiran unes comissions formades per periodistes i persones del món de l’edició de les diferents demarcacions territorials del Col·legi de Periodistes. Cadascuna de les comissions proposarà un o excepcionalment dos treballs al jurat, que s’encarregarà d’escollir el guanyador.

Tant les diferents comissions com el jurat tindran en compte la contemporaneïtat dels treballs, la investigació, la qualitat i l’impacte social.

El jurat estarà format per Josep Gifreu, Teresa Carreras, Vicenç Villatoro, Neus Bonet, Jordi Finestres, Enric Badia i Joan Badia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram