El Super3 ha posat a disposició dels súpers una nova manera de comunicar-se entre ells i també amb el canal. En concret, disposen d’un espai de creació al web amb colors per fer dibuixos i adhesius exclusius i temàtics per decorar-los. L’objectiu d’aquesta nova eina, a la qual es pot accedir des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil, és fomentar la creativitat dels súpers.

Totes les creacions que facin els súpers les podran compartir amb la resta de la comunitat, ja que es publicaran al web del Super3.A més, també podran enviar les seves creacions a amics o familiars per correu electrònic.

Per afavorir la creació, els súpers trobaran retícules per calcar i diversos adhesius relacionats amb els programes del Super3 i amb l’univers del canal. A més, també hi ha adhesius relacionats amb el dia a dia dels súpers i amb moments especials, com ara Sant Jordi o les vacances. Les creacions estaran visibles al web durant 48 hores per incentivar l’hàbit de mantenir l’activitat creativa.

En les dues primeres setmanes des de que es va posar en marxa, la nova eina ha rebut 400 dibuixos, una participació superior a la d’altres campanes del canal.

El Super3 remarca que els grans pedagogs en el món de la comunicació parlen de la necessitat de fomentar la imaginació, de donar llibertat al nen i de la potència que té el dibuix infantil com a eina de comunicació. Amb aquesta nova eina, el canal persegueix respectar tots aquests principis.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram