El Grup Lavinia ha fitxat Xavier de Pol com a nou director general de serveis audiovisuals, responsabilitat que fins fa poc exercia a Godó. De Pol s’incorpora a Lavinia per reforçar una de les àrees més importants del grup, i potenciar el desenvolupament i l’evolució de totes les empreses dedicades a serveis audiovisuals, tant a Espanya com a la resta del món.

En consonància amb el Pla Estratègic 2020, Lavinia preveu accelerar el seu creixement, potenciar la internacionalització i millorar els processos d’innovació. En aquest sentit, el grup està desenvolupant nous serveis que integren la tecnologia broadcast amb la digital per poder oferir solucions competitives en prestacions i qualitat. Lavinia explica que el gran consum audiovisual que s’està produint en els últims anys en els diferents canals de distribució fa necessari una adequació de la seva estratègia.

Xavier de Pol portava des del 2006 a Godó, on va ocupar diferents càrrecs, tant en l’àrea financera com en la de publicitat o la digital de lavanguardia.com, entre d’altres. Els últims sis anys va ser director general audiovisual. Abans de Godó havia treballat en empreses com Retevisión i Amena, dins l’àrea de planificació i gestió del negoci.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram