El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha obert la convocatòria de la 30a edició dels Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual, els quals tenen per objecte distingir els treballs de recerca de qualitat realitzats de forma individual o col·lectiva que destaquin especialment, tant pel seu rigor metodològic com per les aportacions que representin una novetat en aquest àmbit.

El CAC atorgarà un primer premi dotat amb 5.000 euros bruts i un segon de 2.000 euros. El termini per presentar treballs finalitza el 21 de setembre de 2018.

Es poden presentar investigacions sobre qualsevol temàtica vinculada als serveis de comunicació audiovisual en el sentit més ampli del concepte, amb independència del suport, la tecnologia i la plataforma de distribució. Així mateix, els treballs es poden elaborar des de qualsevol disciplina o àrea de coneixement, com ara la comunicació, el dret, l’economia, la ciència política o la sociologia, entre d’altres.

En ambdós casos, el jurat valorarà especialment aquelles recerques que aportin conclusions i resultats que tinguin una aplicabilitat pràctica en el sector de la indústria i el sistema audiovisual català.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram