La sèrie de producció pròpia Treufoc d’IB3 ha estat guardonada amb Premi Pello Sarasola que atorga la Federació d’Organismes de Ràdio i Televisions Autonòmiques al millor programa de 2017 de les TV públiques adherides. En aquesta tercera edició del guardó també competien espais com Aeroport de TV3, Patrias d’Euskal Telebista i Land Rober de Televisión de Galicia. El lliurament va tenir lloc dimecres al vespre en el marc de les Jornades FORTA celebrades a Gran Canària.

Treufoc és una sèrie d’intriga produïda per IB3 i dirigida Lluís Prieto, Toti García i David Mataró. Es va estrenar dia 29 de maig de 2017, i consta de dues temporades de deu episodis cadascuna (el darrer capítol de la segona s’emet el proper dilluns 30 d’abril. El passat gener, la distribuïdora Federation Entertainment va adquirir els drets de distribució internacional de les dues temporades.

El Premi Pello Sarasola va néixer fa dos anys per distingir la producció de programes de les televisions de la FORTA, en diferents gèneres i formats, que promoguin valors com proximitat, identitat autonòmica, incidència o notorietat per al territori de cobertura.

El guardó ret homenatge a Pello Sarasola, exdirector d’ETB, que va morir el juliol de 2015 als 50 anys, i que va ser impulsor de la col·laboració i l’intercanvi d’experiències entre les cadenes de la Federació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram