El Tribunal de Milan ha suspès el concurs convocat per Mediapro per a la comercialització de la lliga de futbol italiana –de la qual la productora catalana es va adjudicar al febrer els drets audiovisual per a les properes tres temporades–, per suposadament vulnerar la legislació antimonopoli.

Mediapro, però, no està conforme i ha decidit recórrer la sentència, ja que entén que la seva proposta s’ajusta tant a la normativa com al seu contracte amb la Lliga Nacional Professional Serie A.

La sentència ha anul·lat el concurs perquè considera il·legal que Mediapro vengui “programes amb contingut editorial” i que “comercialitzi publicitat”. El grup català defensa que la seva proposta no inclou continguts editorials, i considera que amb l’actual marc regulador italià pot comercialitzar publicitat.

En un comunicat, Mediapro lamenta que el “temor de Sky Sport [que va recórrer el concurs] a perdre una posició dominant en el mercat de drets pugui generar inquietud en el futbol professional a Itàlia. Una situació que, recalca, “no és responsabilitat” seva.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram