El periodista Enrique Pallás, cap d’informatius del centre territorial de TVE a València, ha renunciat al càrrec pel desacord amb la direcció en la censura del vídeo en què la secretària d’Estat de Comunicació del Govern espanyol, Carmen Martínez de Castro, menyspreava un grup de pensionistes que escridassava Mariano Rajoy quan arribava a l’Ajuntament d’Alacant. La setmana passada ja va dimitir l’editora de l’informatiu, Arantxa Torres.

Pallás ha presentat la seva renúncia per “la ruptura de la confiança amb la direcció d’informatius davant un cas de censura”, i també perquè “s’ha trencat” l’equip que formava amb Torres, amb qui va acceptar accedir al càrrec, segons informa Vertele.

En el vídeo censurat s’escoltava la cap de comunicació de Mariano Rajoy dient “venen ganes de fer-los una botifarra i dir ‘us foteu'”, en referència als pensionistes que protestaven durant l’arribada del president espanyol.

La direcció del centre territorial de València i dels serveis informatius de Madrid van vetar l’emissió del vídeo. Arantxa Torres va manifestar el seu desacord amb la mesura i va comptar amb el suport d’Enrique Pallás, que va mitjançar perquè s’emetés. Al final, la peça es va incloure sense so en l’informatiu per al País Valencià, mentre que en l’edició estatal no es va ni emetre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram