À Punt Media posarà en marxa les emissions regulars de la nova televisió pública valenciana el 10 de juny, quatre anys i mig després del tancament de Canal 9. La graella, que es presentarà properament, estarà integrada per informatius, magazins i programes d’entreteniment, culturals, de divulgació i humor, a més de continguts per al públic infantil i familiar. À Punt TV emet en proves des del passat 25 d’abril.

L’arrencada oficial de la televisió completarà l’oferta d’À Punt, que va endegar les emissions radiofòniques regulars el passat 11 de desembre i va activar el web una setmana més tard, el 18. En paral·lel, es culminarà el procés del retorn del servei públic de comunicació aprovat per les Corts Valencianes el juliol de 2016.

“Estem preparats per a emetre en televisió com ja estem fent en la ràdio, el web i les xarxes socials”, ha assenyalat la directora general d’À Punt Media, Empar Marco. “Estem resolent tots els problemes que han sorgit en els nous sistemes i iniciarem les emissions en televisió amb una graella completa, que inclourà des d’informatius fins a programes d’entreteniment, culturals i infantils. Estem il·lusionats, molt il·lusionats de presentar-nos a la societat valenciana”, ha afegit.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram