La junta de l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics del Foment de les Arts i el Disseny (ADG-FAD) ha decidit distingir el festival de música, creativitat i tecnologia Sónar amb el Premi Laus Empreses i Entitats, el qual guardona les trajectòries destacades en el bon ús del disseny i la comunicació.

El Sónar ha estat premiat entre d’altres per la seva “inspiradora i fructífera” relació amb la comunicació visual i la creativitat, així com pel seu “esperit trencador i el fet d’haver-se mantingut sempre fidel al projecte i al seu públic”.

El jurat també destaca que, des dels inicis del projecte, el 1993, el festival “deixa entreveure el seu particular món visual, un pas sempre per endavant de les de les tendències en comunicació i de l’ús de les xarxes socials”.

El guardó coincideix amb els 25 anys del Sónar i el lliurament tindrà lloc el 8 de juny en el marc dels la 48a edició dels Premis Laus, els quals distingiran els millors projectes en les categories de disseny gràfic, digital, publicitat, audiovisuals i estudiants.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram