TV3 estrena aquest diumenge la versió televisiva de l’espai Quatre gats de Catalunya Ràdio, dirigida i conduïda per Ricard Ustrell. Es tracta de tres capítols especials de 50 minuts dedicats a l’ex-primer ministre escocès Alex Salmond (10 de juny), a l’ex-primer ministre francès Manuel Valls (17 de juny) i a l’expresident de l’Uruguai Pepe Mujica (24 de juny).

El programa combina l’entrevista en profunditat i el reportatge per repassar la trajectòria professional i personal dels protagonistes de cada capítol, amb una conversa propera i directa, en espais escollits pels convidats, i amb intervencions de persones properes als entrevistats.

Amb aquests tres programes especials, Quatre gats tindrà una versió radiofònica diumenge al matí a Catalunya Ràdio i una televisiva a la nit a TV3.

Quatre gats va néixer el 2013 com un espai de Catalunya Ràdio per als festius intersetmanals, i poc després es va incorporar com a secció setmanal del programa El suplement. Fa dos anys, l’espai va ser distingit amb el Premi Ràdio Associació de Catalunya en la categoria d’innovació.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram