El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha aprovat la reversió parcial del pla de contenció de la despesa i les inversions per a l’exercici 2018, després de l’aportació extraordinària de 20,4 milions per part del Govern de la Generalitat per fer front a la despesa sobrevinguda per la modificació de la llei de IVA.

Inicialment el pla de contenció estava fixat en 39,4 milions, una retallada que amenaçava la programació de TV3 i Catalunya. La quantitat sortia de sumar els 20,4 milions de la nova despesa d’IVA; els 7 milions del dèficit amb què es va tancar el 2017, que s’ha d’eixugar el 2018, i els 12 milions per la previsió a la baixa dels ingressos publicitaris.

Així doncs, la nova situació permet recuperar part dels projectes, inversions i contractacions que havien quedat afectades, algunes de les quals ja han estat reactivades.

La propera setmana, la direcció de la CCMA presentarà una proposta amb els projectes de continguts i les prioritats d’inversió que considera han de ser ateses.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram