TV3 ha renovat totalment el servei d’HbbTV que va posar en marxa l’agost de 2011. S’hi pot a accedir a través del botó vermell del comandament en els televisors amb connexió a internet compatibles amb l’estàndard europeu hybrid broadcast broadband television.

La televisió pública ha renovat el disseny i la usabilitat del servei per fer-lo més fàcil d’utilitzar i intuïtiu. També es permet accedir als continguts a través de destacats que apareixen a la pàgina principal; anant a l’arxiu alfabètic dels diferents programes; a través del cercador; navegant per les fitxes de cada espai, o accedint als programes filtrats per temes. També es pot accedir als continguts a través de la graella de programació dels últims set dies.

El nou servei d’HbbTV de TV3 estrena una previsualització dels continguts destacats, de manera que es pot accedir directament als vídeos sense haver de passar necessàriament per la pàgina inicial.

A més, s’ha renovat el reproductor de vídeo, que permet configurar-ne la qualitat, mostrar els subtítols i accedir a l’audiodescripció dels continguts que en tinguin, així com posar la reproducció automàtica, de manera que un cop acabat de veure el primer vídeo se’n suggereixin d’altres del mateix programa per veure’ls de manera continuada.

El passat maig, els serveis de TV3 per a SmartTV (HbbTV + apps de fabricants) van tenir 235.000 usuaris únics, mentre que els serveis d’HbbTV de TV3 i Super3 en van tenir 96.000.

Segons la darrera onada de l’Estudi General de Mitjans, a Catalunya hi ha 841.000 llars amb un televisor connectat a internet, el que suposa el 28% de les llars catalanes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram