Palafrugell acull del 4 d’agost al 14 d’octubre la desena edició de la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs. El certamen, que ha ampliat la seva durada un mes i mig, ha programat onze exposicions en diferents espais de la població empordanesa, a més de diverses activitats paral·leles.

Enguany, amb motiu del 20è aniversari de la mort de Xavier Miserachs, la Biennal li dedica la mostra inèdita Costa Brava Show, formada per una selecció de 24 fotografies del llibre homònim de 1966.

La resta d’exposicions programades, són: Fotografiar del natural, de Henri Cartier-Bresson; Paisans, d’Atín Aya; Ecosistema (19 + 1). Fotografia en els límits, de Samuel Aranda; Sicília. A un pas del cel, de Sandra Balsells; La caiguda del califat, de Lorenzo Meloni; Viatge a la impuresa, de Maria Contreras Coll; Escola de pastors, de Joan Alvado; Jaume Ferrer, la memòria de la imatge, de Jaume Ferrer; Professors de solitud: Josep Esquirol, fotògraf – Josep Pla, escriptor, de Josep Esquirol, i Exposar – Editar, de Miquel Dewever-Plana.

L’objectiu de la Biennal és la promoció i difusió de la fotografia documental, programant el treball de grans figures de la fotografia estatal i internacional, i també donant suport a l’obra de joves fotògrafs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram