Prisa ha nomenat Miguel Jiménez Cabeza nou director Cinco Días, responsabilitat que compaginarà amb la subdirecció de l’àrea d’economia i treball d’El País, càrrec que ocupa des del juny arran de la renovació directiva del diari. 

Jiménez substitueix Ricardo de Querol, qui va accedir a la direcció del diari econòmic el març de 2016, i que ara torna a El País en un lloc “de responsabilitat” que no ha estat especificat.

Miguel Jiménez té l’encàrrec de liderar el desenvolupament de tots els continguts econòmics de Prisa Noticias. D’aquesta manera, el grup vol reforçar el projecte El País Economía endegat l’abril de 2017, i que reuneix en un mateix espai web les informacions en aquest àmbit dels diaris El País i Cinco Días, el web Retina sobre economia digital, i el suplement dominical Negocios.

Jiménez es va incorporar a Cinco Días el 1996 com a redactor, i posteriorment va ser cap de la secció de mercats, redactor en cap de l’edició del cap de setmana i de la secció empreses, i subdirector. El 2006 va fer el salt a El País com a cap de la secció d’economia i del suplement Negocios; el 2014 va ser nomenat editor general d’informació, i el 2015 subdirector d’informació del diari.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram