El consell d’administració de l’Elx Club de Futbol ha vetat l’accés a les seves instal·lacions a Jerónimo Tormo, de la Cope, a qui acusen de realitzar un treball periodístic “basat en la falta de rigor, tergiversant les informacions de manera constant i faltant als principis bàsics de l’ètica periodística”.

L’Associació d’Informadors d’Elx rebutja la mesura i exigeix la seva “immediata” supressió, ja que “ataca frontalment” els drets d’informació i expressió. L’entitat entén que la prohibició es pot interpretar com un “intent de fer callar crítiques i informacions que no agraden a determinats directius”.

La directiva del club il·licità acusa Tormo d’actitud “provocadora”, i assegura que el periodista “de forma reiterada manipula la informació, deformant la realitat amb l’únic objectiu d’enredar i confondre”. L’AIE recorda a l’Elx CF que, si així ho creu, el que ha de fer és recórrer als tribunals, però “mai aplicar un veto que conculca un dret fonamental de professionals i ciutadans, i danya la pluralitat informativa”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram