La cinquena edició de la campanya T’agradarà llegir en català de l’APPEC (Editors de Revistes i Digitals) i el Consorci per a la Normalització Lingüística s’adreça als gabinets d’advocats. Així doncs, la iniciativa per fomentar la lectura de publicacions periòdiques en català repartirà 4.500 revistes en les sales d’espera dels despatxos que ho sol·licitin a través del seu col·legi territorial. L’acció compta amb el suport del Consell de l’Advocacia Catalana.

Les 49 capçaleres que participen en la iniciativa, són: 440 Clàssica, Agrocultura, Alberes, Art-e-sans, Bonart, Cadí, Camacuc, Cavall Fort, Ciutat Nova, Cucafera, Cuina, Culturae Magazine, Descobrir, El Tatano, El Temps, Enderrock, Entreacte, Esguard, Esguard paper, Esports d’Hivern, Estris, Excursionisme, Experiències, F. La revista del Foment, Faristol, Fosbury, Gavarres, L’Avenç, Les Garrotxes, Llengua Nacional, Magazine, Món Empresarial, Món Medieval, Muntanya, Namaka, Opcions, Petit Sàpiens, Piu piu, Reporter Doc, Revista Musical Catalana, Sàpiens, Serra d’Or, Time Out, Tiro-Liro, Vallesos, Valors, Vèrtex, Viure en Família i Zirkòlika.

La iniciativa es va estrenar el 2015 amb la distribució de 9.000 revistes de 28 capçaleres diferents a les sales d’espera de 300 centres mèdics privats de 96 localitats d’arreu de Catalunya, i l’any següent s’hi va tornar amb 9.000 exemplars més de 43 publicacions a 300 sales d’espera de 48 localitats, amb especial incidència a Barcelona.

El 2017 es va repetir l’experiència amb 9.000 exemplars de 49 capçaleres però aquest cop en 300 bars i cafeteries de 98 poblacions catalanes. Aquest any, la iniciativa va tenir una primera fase al juny, amb 4.500 revistes de 49 capçaleres repartides en 150 centres d’estètica i perruqueries, i ara arriba la segona fase amb 4.500 més per a gabinets d’advocats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram