Els problemes econòmics d’Intereconomía no han remès amb el pas dels anys. Actualment el grup deu fins a cinc mensualitats al personal més veterà i dues a les noves incorporacions, segons denuncia la CNT. I és que al setembre va iniciar un procés de renovació de la plantilla amb la contractació de mitja dotzena de treballadors als quals va advertir que l’empresa estava en suspensió de pagaments, però que a l’octubre arribarien nous inversors i crèdits, cosa que no ha passat.

El sindicat qualifica els fets d'”estafa laboral” i explica que alguns dels treballadors han abandonat el grup en els darrers mesos, mentre que altres també han presentat demandes pels impagaments.

El març de 2015 Intereconomía va entrar en concurs voluntari de creditors, el qual s’hauria resolt a principis d’octubre amb la liquidació dels actius de l’empresa, segons alguns extreballadors. Això hauria coincidit amb la fi de les emissions per ona mitjana de Radio Inter.

La CNT també explica que entre els treballadors sorprèn que, amb aquesta situació, l’empresa hagi pogut fer un ampli desplegament informatiu sobre els recents actes de Vox, partit pel qual el president d’Intereconomía, Julio Ariza, ha mostrat les seves simpaties des de fa temps.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram