Miguel López-Quesada Gil, director corporatiu de comunicació i relacions institucionals de Gestamp, és el nou president de Dircom – Associació de Directius en Comunicació. Substitueix de Montserrat Tarrés, qui exercia el càrrec des de 2014 i ha estat nomenada sòcia emèrita de l’entitat.

López-Quesada encapçalava l’única candidatura que s’havia presentat, la qual va ser ratificada dimecres en una assemblea general extraordinària celebrada a Madrid.

Els reptes de la nova junta directiva de Dircom per als propers quatre anys s’estructuren en quatre grans àrees: visibilitat i reconeixement de l’associació; formació i desenvolupament de capacitats del director de comunicació; diversitat i inclusió; i defensa de la veritat i col·laboració amb els mitjans de comunicació.

Acompanyen a Miguel López-Quesada en la junta el vicepresident primer Jaume Giró Ribas (Fundació “la Caixa”); la vicepresidenta segona Luisa García Navarrete (Llorente & Cuenca); el vicepresident tercer Eduardo Bartolomé Fernández (Siemens), el secretari general Antonio Belmonte Atienza (Deloitte), i la tresorera Carlota del Amo Cabezas (Penguin Random House Grupo).

Els vocals de la nova junta són Jorge Álvarez-Naveiro Sánchez (Grupo Antolín), Luisa Alli Turrillas (Ikea Ibérica), Carmen Basagoiti Pastor (Kreab), Doris Casares (AstraZeneca), Juan Manuel Cendoya (Banco Santander), Julián Alberto Estévez Lucas (CNMV), Elena Gutiérrez García (Universidad de Navarra), Ricardo Hernández Muñoz (Mondelez International) Juan Llobell (Iberdrola), Juan Emilio Maillo Belda (Telefónica), Ana Ortas Pau (BBVA) i Isabel Perancho Hevia (Planner Media).

Completen la junta directiva el president d’honor de Dircom, Antonio López, i els presidents de les delegacions territorials: María Luisa Martínez (Catalunya), Luisa Alcalde (Castella i Lleó), Amalia Baltar (Galícia), Ricardo Pereda (Aragó), Eugenio Martín (País Valencià i Múrcia), Carlos Salazar (Canàries), Asier Ibarrondo (zona nord), i Vanessa Moreno (Andalusia).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram